Hur en vardag kan se ut för mig och Olle

Önske rubrik nr 3
 
 
Våra vardagar kan verkligen se helt olika ut, men såhär kan de se ut
 
Vi vaknar allt mellan 9 - 11, då går vi upp o han får sin frukost o antingen tar ja en promenad eller så tar jag bara en kisstur, och tar ja bara en kissrunda så går ja sedan in och äter något själv för att sedan ta en längre promenad.
 
och efter den promenaden brukar vi ta de lugnt, o allt beror på när vi gick ut så brukar vi gå ut igenom vid 12 tiden på ännu en promenad. beor på va kl blir mellan promenaderna så blir de även ut på kissrundor :)
Vi kan även gå ut däremellan och busa/träna, eller så sitter vi på altanen och myser! (nu när de e varmt)
 
sen blir de kvällspromenad vid 19 
 
 
Och de dagar vi åker till klubben åker vi oftast på förmiddagen, och då blir de att vi går upp äter frukost o packar väskan och sedan tar vi morgon promenaden till bussen, och så rastas han lite mer när vi väl är vid klubben!
och när vi väl kommer hem får han rastning för bussen och hem, och sedan ligger han däckad fram till middagen, och då blir de kvälls promenaden :)
 
så brukar de oftast se ut, sen kan ja spontant gå ner på stan o träna, hitta på andra saker, träffa hundkompisar, ja vi kan hitta på lite andra saker oxå, just nu lever vi rätt tråkigt xD då vi inte haft något seriös träning på ett tag, men försöker komma igång! men pga mitt knä e ja lite rädd o dra igång för mkt...
men Olle e underbar o finner sig i att bara köra små trix lite här o där, o inte köra något seriöst ^^
 
Här är en film som någon läsare önskade i höstas :D
 
 
 
Vardags bilder!
  
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0