Agility tankar

Jag har sätt många som kör agility på film o IRL, o ja ser att många skiter(?) i om hunden hoppar en port i slalom eller hoppar KF o kör vidare på banan dem byggt ist för att gå tillbaka, sen undrar dem vrf hunden alltid gör så?
 
en sak ja varit väldigt noga med tar olle fel slalom ingång, eller hoppar en port avbryt gå direkt tillbaka, o kör om, just för att de inte ska bli ett beteende. 
Jag va dum nog med KF på Ahindret, där fick olle ett oönskat beteende!
han hoppar nedfarten på A hindret sedan hoppar han upp med baktassarna (2av2på) = DISK på tävling.
 
nu kör ja typ running, o de funkar bättre på olle, då han blir osäker när han ska stå själv kvar på 2av2på, så ja valde o skita i de o bara köra de gör att de blir bättre flyt o han blir inte osäker :D !
 
på balasen e tanken att ja ska ha running oxå, men märker ja att han börjar hoppa, så ska ja försöka med 2av2på igen, och gungan ska ja ha ala 4tassar på KF, då skaderisken finns att dem klämmer tassarna på 2av2på, inte sätt de själv men hört folk som sätt de, så de e inget ja vill riskera (nu när gungträningen börjar gå framåt vill man ju inte ta 1000 steg bak igen...)
 
Lite tankar kring hur ja ser de, men då ja vill tävla så e de extra viktigt för mig att alla bitar sitter o inte slarvar, ska man inte tävla så kanske man känner att det inte är lika viktigt? vad vet ja ^^
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0